Emmen


Golfparc Sandur

 

Even voorstellen:

ONZE GOLF-PROFESIONAL PASCAL NÉMETH

Beginner? Gevorderde golfer? Pascal staat voor u klaar! Pascal was eerder pro (golfleraar) bij Golfclub Papenburg en verzorgt nu de golflessen in onze club en in Golfpark Gut Düneburg. Onze pro is van Hongaars/Duitse komaf maar spreekt goed Nederlands (met een grappig accent)

WILT U ERVAREN OF GOLF WAT VOOR U IS?

 

Dan is het startpakket wat voor u:  

12 wekelijkse golflessen van 50 minuten samen met 2 á 4 andere beginners. U wordt vaardig in korte en lange slagen, in chippen en putten. U krijgt 3 lessen in het toepassen van golfregels. Aan het eind van de cursus gaat u met Pascal het geleerde in de praktijk brengen op de baan. Na het verkrijgen van baanpermissie kunt u een maand onbeperkt golfen en daarna desgewenst lid worden. 

Kosten: € 79,- per maand. Voor de lessen stellen wij golfstokken ter beschikking. Wilt u lessen met een nieuwe beginners golf-set? Dan zijn de kosten € 94, per maand. Voor € 55,- extra kunt u de set na de cursus behouden.  

Meer weten? Aanmelden? 

Mail naar Pascal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hem via 0049 176 226 171 03

 

 

 

 

WILT U UW GOLFSPEL VERBETEREN?

Pascal zal u vooraf vragen naar aspecten van uw spel die u wilt aanpakken. Lange slagen met driver en houten? IJzers? Chippen? Putten? Een kleine aanpassing in uw techniek leidt vaak al tot veel spelplezier!

TARIEF GOLFLES

Privé-les:

25 minuten € 30,-

50 minuten € 60,-

Groepslessen 50 minuten:

 2 personen € 35,- p.p.

 3 personen € 25,- p.p.

 4 personen € 20,- p.p.

 5 personen € 18,- p.p.  

 

Pascal Németh www.pn-golf.de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 0049 176 226 171 03