Emmen


Golfparc Sandur

 

SPANNEND!

Steeds meer jongens en meisjes kiezen voor de golfsport. Lekker buiten in prachtige natuur en vooral ook heel spannend: doet de bal wat ik wil? Spelen wanneer je maar wilt: gezellig met golfvriend of -vriendin, meedoen aan een leuke jeugdwedstrijd. Een rondje met je vader of moeder? Het kan allemaal. Oefenen op de drivingrange of oefengreen doe je ook op het moment dat het jou het beste uitkomt. Golf is daardoor prima in te passen in je wekelijkse activiteiten-agenda.

 

TIGER WOODS

De meest succesvolle golfer ter wereld, de Amerikaan Tiger Woods was al met golfstokken in de weer toen hij 2 was! 2 jaar is natuurlijk wel heel erg jong. Maar jij bent al van harte welkom als je 6 bent.

 

GOLF WAT VOOR JOU?

Elke vrijdagmiddag traint onze jeugd. De tijd is van 16:00 - 16:50 uur. Doe een keertje mee. Wij zorgen voor golfstokken en ballen.

Lessen en trainingen voor de jeugd seizoen 2017 klik hier

Meedoen? Bel even tel. 06 46341195 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

 

 

JEUGD GOLFLESSEN

Helgo Beurkens (jeugdcoach) en onze pro (golfleraar) Pascal zorgen ervoor dat je de verschillende golfslagen onder de knie krijgt. De bedoeling is dat je snel veel plezier in het spel krijgt.

10 lessen van Helgo zaterdagochtend

10 lessen van Pascal vrijdagmiddag

Je krijgt ook les in de golfregels.

Totale kosten: € 75,-

3e kind uit het gezin krijgt gratis les.

 

JEUGD LIDMAATSCHAP

Voor jongeren gelden sterk gereduceerde tarieven.

Kinderen t/m 12 jaar zijn zelfs GRATIS lid!

Voor iedereen geldt: Als lid kun je het hele jaar door onbeperkt spelen!

 

Jaar-lidmaatschap              Club                 NGF-Bijdrage   Totaal

Jeugd t/m 12 jaar                                                                GRATIS

Jeugd 13 t/m 17 jaar           € 154,50           €  8,50              € 163,-

Jeugd 18 t/m 20 jaar           € 186,50           €  8,50              € 195,-

 

 

Familie-lidmaatschap: Kinderen van 2 ouders/verzorgers die een volledig lidmaatschap hebben hoeven geen contributie te betalen. Het betreft kinderen tot en met 17 jaar, die thuiswonend zijn. Zij betalen alleen de NGF bijdrage. 

Nieuwe jeugdleden kunnen een golfset voor een heel jaar huren voor € 100,-

Ouders, die moeten wachten tijdens de golfles van hun zoon(s) of dochter(s), wordt door de vereniging een kopje koffie of thee aangeboden.

 

LID WORDEN?

Bel 06 46341195  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.