Emmen


Golfparc Sandur

 

Even voorstellen:

ONZE GOLF-PROFESIONAL PASCAL NÉMETH

Beginner? Gevorderde golfer? Pascal staat voor u klaar! Pascal was eerder pro (golfleraar) bij Golfclub Papenburg en verzorgt nu de golflessen in onze club en in Golfpark Gut Düneburg. Onze pro is van Hongaars/Duitse komaf maar spreekt goed Nederlands (met een grappig accent)

WILT U ERVAREN OF GOLF WAT VOOR U IS?

 

Dan is het startpakket wat voor u:  

12 wekelijkse golflessen van 50 minuten samen met 2 á 4 andere beginners.

U wordt vaardig in korte en lange slagen, in chippen en putten. U krijgt 3 lessen in het toepassen van golfregels. Aan het eind van de cursus gaat u met Pascal het geleerde in de praktijk brengen op de baan. Na het verkrijgen van baanpermissie kunt u een maand onbeperkt golfen en daarna desgewenst lid worden.           Kosten: € 79,- per maand. Voor de lessen stellen wij golfclubs ter beschikking. 

JEUGD GOLFLESSEN

Voor informatie over jeugd golflessen en -trainingen zie pagina JEUGD

Meer weten? Les boeken? 

Mail naar Pascal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hem via 0049 176 226 171 03.

Pascal verzorgt golflessen op Golfparc Sandur op maandag en vrijdag.

 

 

 

 

 

WILT U UW GOLFSPEL VERBETEREN?

Pascal zal u vooraf vragen naar aspecten van uw spel die u wilt aanpakken. Lange slagen met driver en houten? IJzers? Chippen? Putten? Een kleine aanpassing in uw techniek leidt vaak al tot veel meer spelplezier!

TARIEF GOLFLES

Privé-les:

25 minuten € 30,-

50 minuten € 60,-

Groepslessen 50 minuten:

 2 personen € 35,- p.p.

 3 personen € 25,- p.p.

 4 personen € 20,- p.p.

 5 personen € 18,- p.p.  

U hoeft geen lid te zijn van onze golfclub om lessen te volgen bij Pascal.

Pascal Németh www.pn-golf.de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 0049 176 226 171 03.