Emmen


Golfparc Sandur

 

GEZELLIG EN GASTVRIJ!

 

Jonge club

Met het planten van 300 rododendrons voorjaar 2016 hebben wij de officiële start van onze vereniging kleurrijk gevierd.

Eerder viel onze baan onder het landelijk bekende BurgGolf. Maar sinds januari 2016 zijn wij een zelfstandige vereniging: het is onze eigen baan geworden!

Onmiddellijk aan de slag gegaan met snoeien, vernieuwen afslagplaatsen, verbouw clubhuis en terras, enz., enz.

Door als leden gezamelijk de handen uit de mouwen steken is ons 'clubgevoel' nog sterker geworden.

Met trots konden wij 23 april 2016 ons vernieuwde golfpark presenteren aan burgemeester Bijl, die met een krachtige afslag op hole 1 onze nieuwe club-toekomst inluidde.

 

Voor iedereen

 

Wij willen een golfclub zijn waar iedereen zich thuis voelt: jongeren en volwassenen.

Om meer jongens en meisjes enthousiast te maken voor de golfsport organiseren wij speciale jeugd kennismaking-activiteiten.

Schoolklassen zijn in het kader van hun sport-oriëntatie van harte welkom. Voor jongeren t/m 24 jaar gelden sterk gereduceerde tarieven.

Onze pro (golfleraar) Pascal stoomt beginners in enkele weken klaar om slagvaardig en met kennis van golfregels de baan in te kunnen.

 

 

Gastvrij

Gastspelers zijn van harte welkom op onze mooie uitdagende baan. Leden die lid zijn van een andere golfclub kunnen kiezen voor een gereduceerd buitenlidmaatschap.

 

Terras

Golfers en niet-golfers kunnen genieten van ons terras voor een kopje koffie of drankje, iedereen is van harte welkom.

Schijnt het zonnetje? Dan is het goed toeven op ons terras, uiteraard met inachtneming van de coronaregels die op onze site en tafeltjes beschreven staan. Het terras met het mooiste uitzicht van Emmen, wordt wel gezegd.

 

 

 

Gewoon een rondje golf met vrienden of een spannende wedstrijd?

Het kan allemaal bij Golfparc Sandur.

Wij organiseren gezellige clubwedstrijden: herenochtend, damesochtend, thema-wedstrijden, jeugdwedstrijden, enz. Jaarlijks wordt om het clubkampioenschap gespeeld. 

En het mooie is: iedereen kan meedoen en…….. winnen. Want golf kent een uniek handicap-systeem: golfers met een hoge handicap 'krijgen meer slagen mee' dan ervaren golfers. Als beginner kun je dus winnen van heel ervaren spelers. 

Een paar keer per jaar organiseren we een golfdagje-uit naar een andere baan in de omgeving, in Nederland of Duitsland. 

Onze club neemt met een groot aantal teams deel aan de regionale en landelijke NGF-competitie. 

Golfpark Sandur: genieten van een rondje golf, alleen of met vrienden? Meedoen aan een spannende wedstrijd? Het kan allemaal. Maar altijd geldt weer: je start en eindigt je golfronde in ons gezellige clubhuis / brasserie. 

Golfparc Sandur: een club waar je je thuis voelt!