Emmen


Golfparc Sandur

 

SPANNEND!

Steeds meer jongens en meisjes kiezen voor de golfsport. Lekker buiten in prachtige natuur en vooral ook heel spannend: doet de bal wat ik wil? Spelen wanneer je maar wilt: gezellig met golfvriend of -vriendin, meedoen aan een leuke jeugdwedstrijd. Een rondje met je vader of moeder? Het kan allemaal. Oefenen op de drivingrange of oefengreen doe je ook op het moment dat het jou het beste uitkomt. Golf is daardoor prima in te passen in je wekelijkse activiteiten-agenda.

 

TIGER WOODS

De meest succesvolle golfer ter wereld, de Amerikaan Tiger Woods was al met golfclubs in de weer toen hij 2 was! 2 jaar is natuurlijk wel heel erg jong. Maar jij bent al van harte welkom als je 6 bent.

 

GOLF WAT VOOR JOU?

Elke vrijdagmiddag traint onze jeugd. De tijd is van 16:00 - 16:50 uur. Doe een keertje mee. Wij zorgen voor golfclubs en ballen.

Lessen en trainingen voor de jeugd winter 2021/2022   klik hier

Meedoen? Bel even tel. 06 10197626 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Golfvereniging Golfparc Sandur (GPS) in Emmen conformeert zich aan het voorschrift van de Nederlandse Golffederatie  (NGF) betreffende de verplichting van de regeling tegen seksuele intimidatie. De tekst daarvan is te lezen op de website van de NGF https://www.ngf.nl/themas/veilig-sportklimaat  In de ledenvergadering GPS in 2018 is de verplichting van die regeling aan de orde geweest.

 

 

JEUGD GOLFLESSEN

Onze pro (golfleraar) Pascal en de jeugdcoaches Marita en Nicole zorgen ervoor dat je de verschillende golfslagen onder de knie krijgt. De bedoeling is dat je snel veel plezier in het spel krijgt.

 

In de winter organiseren we naast de golflessen en trainingen les in de golfregels.
Dit organiseren we samen met de Handicap & Regelcommissie.

JEUGD LIDMAATSCHAP

Voor jongeren gelden sterk gereduceerde tarieven.

 Voor iedereen geldt: Als lid kun je het hele jaar door onbeperkt spelen!

 

Jaar-lidmaatschap                      

Jeugd t/m 12 jaar                  € 123,00 (inclusief lessen gedurende het jaar)

13 t/m 18 jaar                        € 164,00 (exclusief €100,00 lesgeld)

19 t/m 24 jaar                        € 286,00

Bedragen zijn exclusief € 9,00 NGF- bijdrage.

 

 

 

LID WORDEN?

Bel 06 10197626  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.