Emmen


Golfparc Sandur

    

BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Dankzij de perfecte balans tussen ontspanning en inspanning biedt zakelijk golfen bij Golfparc Sandur uitgebreide mogelijkheden op het gebied van netwerken en sportiviteit.

Omdat de wijze waarop u hier invulling aan wilt geven afhankelijk is van uw persoonlijke wensen, kunt u uw bedrijfslidmaatschap opbouwen uit de elementen die u belangrijk vindt, hiervoor kunt u contact opnemen met Gert de Velde Harsenhorst (voorzitter Businessclub), of Ton Rolink (commissie sponsoring en commercie).

 

Bedrijfslidmaatschap inhoudelijk:

1.  Volledig lidmaatschap Businessclub bij Golfparc Sandur inclusief NGF bijdrage:

     -  5 volledige 18 holes wedstrijden.

     -  Per wedstrijd zal de businesscommissie het aantal mee te nemen gasten aangeven.

     -  Overige activiteiten conform de activiteitenkalender.

2.  Vermelding met naam en bedrijfslogo op een tableau in het clubgebouw.

3.  Vermelding met naam op de website met een link naar uw eigen website.

4.  Een 10 tal vouchers, voor zowel door de weeks als in het weekend om 9 holes  met een gastspeler te lopen (Voor 18 holes                   gebruikt u 2 vouchers). De mogelijkheid tot het bijkopen van vouchers tegen een tarief van € 20,00 voor het jaar 2021.

5.  Een trailer of promotiefilm op het scherm in de businesslounge.

6.  Mogelijkheid tot gebruikmaking van de vergaderruimte 5 x per jaar.

Contributie per jaar € 1.089,00 (exclusief BTW en inclusief NGF bijdrage). Het uitbreiden met een tweede bedrijfslid is natuurlijk mogelijk, kosten hiervoor zijn per jaar € 860,50 (exclusief BTW en inclusief NGF bijdrage).

Voor overige informatie of uitleg van mogelijkheden kunt u contact opnemen met Gert de Velde Harsenhorst, telefoon: 0624860984, met Ton Rolink, telefoon: 0654963587 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.